Active Desktop

Altijd Campercafe.nl en andere handige links bij de hand


Wat is de Active Desktop van de Campergroep en wat kan ik ermee?
Aangezien de term "Active Desktop" voor velen nog een onbekend begrip is, willen we het graag toelichten, zodat na het lezen van onderstaande tekst het een duidelijker begrip is geworden.

Waarom de Active Desktop van Campergroep?


De Active Camper Desktop geeft een direct overzicht van de laatst geplaatste forumberichten op Campercafe.nl, direct toegang tot een uitgebreide en een grote diversiteit aan camperinformatie n u blijft automatisch op de hoogte van de laatst aangeboden camper op Camperleven.nl. Kortom, gemak dient de mens!

Ja, ik wil de Active Camper Desktop !

Wat is een Active Desktop?


active desktop
Met de Active Desktop krijgt u een dynamisch scherm op het bureaublad, welke diverse functionaliteiten biedt (zie waarom...?)
Bij het aanzetten van de pc, wordt de Active Desktop automatisch op het bureaublad geplaatst en kunnen via dit venster direct o.a. forumberichten van campercafe.nl worden aangeklikt. De Windows internetbrowser Explorer wordt dan automatisch geopend.

De afbeelding rechts, is een weergave van het Windows bureaublad met daarop de Active Desktop (het oranje venster rechtsboven).
Dit oranje venster is over het scherm te verplaatsen en kn indien gewenst worden vergrendeld. Door het vergrendelen is het niet meer -per ongeluk- te verplaatsen.

Het plaatsen van de Active Desktop op het bureaublad is mogelijk voor pc's met Windows ME, XP & 2000. In sommige gevallen ook met Windows 98, dit is afhankelijk van de versie.
Bij Windows 95 pc's is het net mogelijk de Active Desktop toe te voegen aan het bureaublad.

Interesse? lees dan zker verder...
active desktop

Hoe plaats je binnen 3 seconden de Active Camper Desktop op je scherm?


Het toevoegen van de Active Desktop gaat hl eenvoudig. Door slechts eenmaal op JA ...
active desktop


... en eenmaal OK te klikken is de Active Desktop toegevoegd.

Ja, ik wil ook de:
Active Camper Desktop


Active Desktop wordt niet ondersteund


active desktop
Zoals eerder gezegd, het kan voorkomen dat de Active Desktop niet wordt ondersteund door de Windows versie. In een aantal gevallen is er dan op de Microsoft website een update te downloaden. Echter geldt dit niet voor Windows 95 gebruikers.

Uitleg Active Desktop verwijderen


Active Camper Desktop verwijderen bij Windows XP »
Active Camper Desktop verwijderen bij Windows ME »
Active Camper Desktop verwijderen bij Windows 2000 »

PowerSTAT.nl - Real statistics Valid HTML 4.01!